Varm Kim Larsen tema-aften

Ellinge
Et smørhul på Fyn
Ellinge
Gå til indhold

Varm Kim Larsen tema-aften

Ellinge
Offentliggjort af Verner Eg i Diverse · søndag 09 feb 2020
Varm Kim Larsen tema-aften

Lørdag den 8. februar 2020 havde Ellinge Forsamlingshus inviteret til Kim Larsen tema-aften, og det blev en herlig og varm oplevelse, hvor en fyldt store-sal sang godt igennem på de gamle Kim Larsen-numre.

  

  Flemming Både styrede slaget gang og var i fin form både med foredrag og musikalsk indsats.
Der var omdelte sange, og vi deltog selv i underholdningen med numrene "Papirklip", "Østre Gasværk", "Kvinde min" og "Om lidt bliver her stille". Desuden helt spontant, når der var nogle af de rigtigt gode og  swingende numre.
Godt gået Flemming Både.
Besøg ham på www.flemmingbaade.dk.

  

Tak til de to bestyrelser for en helt igennem dejlig aften, hvor bestyrelsesmedlemmerne ydede en stor indsats med at få serveret og taget  af bordene igen.
Og ikke mindst tak til Trine og Per, som ude fra køkkenet sørgede for 1½  flotte hakkebøffer til hver (sådan blev det annonceret), med hvide  kartofler, brun sovs, bløde løg, agurkesalat og blandet salat. Der  manglede ikke noget, og det smagte lækkert.
Når der ikke er foto af hakkedrengene, skyldes det ren og skær distraktion, fordi det så så indbydende ud, at jeg ikke kunne vente med  at komme i gang.

  

Lagkagen fik jeg sneget mig til at tage et billede af ude i køkkenet - og den kom på min top 5 liste over de bedste lagkager jeg har smagt. For  at undgå eventuelle misforståelser, så var der altså ikke kun én lagkage, der var mange. Den store sal var fyldt. Vi var 102 som skulle have lagkage, og alle fik.
Jeg var så heldig, at Inger Fredslund skar et stykke til mig, og der var  heller ikke sparet - det var et stykke til mindst 25 kr. på et  konditori i Tivoli i 1962.

Senere gik motionisterne i gang på dansegulvet, så det blev nødvendigt  at åbne alle de små vinduer, derfor også hurra for den ombyggede sal med ny ydervæg og nye vinduer.

En rigtig god aften, og tak for det.

Verner Eg
9. februar 2020


www.ellinge.dk

www.ellinge.dk
Tilbage til indhold