Fællesspisningen den 23. september 2022

Ellinge
Et smørhul på Fyn
Ellinge
Gå til indhold

Fællesspisningen den 23. september 2022

Ellinge
Offentliggjort af Anders Jeppesen i Fællesspisning · lørdag 01 okt 2022
Fællesspisningen den 23. september 2022 i Ellinge Forsamlingshus blev afviklet med en fejring af Forsamlingshusets 125-års fødselsdag samt Trines 3 års virke som vært i huset.

Erik Søgaard bød velkommen og fortalte lidt om forsamlingshuset igennem tiden, at huset startede som brugsforening og senere blev et ”helt” forsamlingshus (fra 1924). Til aftenens spisning var der en del af tidligere bestyrelsesmedlemmer til stede, hvor de blev takket for deres tid som frivillige kræfter på at Ellinge forsamlingshus i dag også eksisterer. Erik roste Trine for at være husets vært gennem de sidste 3 år, år som ikke har været normale, først covid-19 og nu er der høj inflation, alting er bare steget, men ros til alle dem som støtter Trine i form af fester, mad ud af huset og under covid-19 blev der lavet en del take-away. Der takkes for støtten til arrangementerne som bestyrelserne afvikler i huset, det være sig fællesspisninger og bankospillene.
Derefter bød Anders Jeppesen velkommen til de 89 fremmødte med præsentation af menuen og den næste fællesspisning som er den 18. november 2022, hold øje med ellinge.dk og Facebook med opslag/tilmelding. Aftenen forløb fint med veltilberedt wienerschnitzel med tilbehør og efterfølgende dessert og kaffe, og gode snakke imellem deltagerne.

  

  

Tak for en god aften

Pbv.
Anders Jeppesenwww.ellinge.dk

www.ellinge.dk
Tilbage til indhold